Abbey View

A modern makeover


rpa:group was required to completely redevelop a five bedroom family residence into a luxurious and modern home, in the exclusive North London suburb of Mill Hill.


Planning permission had been granted for the extension of the property and our remit was to work closely with the client and interior designer, to realise their vision. This included designing an elliptical staircase, which provides a striking focal point on entering the property. As expected with extensive remodeling, many challenges were encountered and due to the harmonious integrity and team spirit of all concerned, they were overcome to enable the project to be successfully completed within a tight timescale of 18 months.


The completely redeveloped house has five large bedrooms, all en suite and many open plan living spaces to accommodate the varied needs of the family, also boasting a gym and cinema room. Externally there is extensive landscaping and a large glazed terrace to define an outdoor living space.

Find out how we can help you.

Contact us here